Madison Beer si vás novinkou "Make You Mine" obtočí kolem prstu. I kdybyste nechtěli

27.04.2024 13:25 - Lukáš Boček | foto: Epic Records

Madison Beer, která se nedávno naživo představila i českému publiku, se snaží vytěžit ze své současné popularity co nejvíce. Na TikToku úspěšné audio k singlu "Make You Mine" se proto nyní dočkalo i své vizuální podoby. A stejně jako vždy v něm zpěvačka útočí na diváky svými půvaby.

Působí vlastně hrozně lacině, tím spíše v dnešní době, jakkoliv rozebírat vzhled zpěvačky. Co si ale budeme nalhávat - Madison je nejen extrémně talentovaná hudebnice, která si sama píše texty a skládá hudbu, ale zároveň dostala do vínku až abnormální krásu. A nový videoklip se tak vlastně točí hlavně kolem ní.

Madison (či její alterego) zde přijala roli středoškolské roztleskávačky disponující takovou uhrančivostí, že vás prostě dostane, i když nebudete chtít. A nezáleží na tom, jestli jste dívka, či chlapec. Zpěvačka tak možná odkazuje na svou nedávno přiznanou bisexualitu, anebo prostě na to, že ráda flirtuje (no shaming).

Singl samotný na poměry americké rodačky tepe v nevídaně rychlém a přímočarém tempu. Na atmosféře mu to ale nic neubírá - nebyla by to Madison, kdyby skladbu neozdobila různými vokálními efekty a vrstveným zpěvem.

Na její obvyklé krasosmutnění ale jistě na nové desce taky dojde. Kdy se ale novinka dostane k posluchačům, prozatím nevíme. Zatím aktuální (a zároveň výborné) album "Silence Between Songs", nominované na Grammy v kategorii Best Immersive Audio Album, vyšlo teprve loni.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY